Автор
Woman.bg

Обувки от Фърги в чест на жените след майчинство

Фърги роди първото си дете едва преди няколко месеца, но майчинството никак не успява да забави темповете, с които певицата работи.

38-годишната Фърги пусна най-новата си серия дамски обувки, които са част от бранда Fergie Footwear.

Четете още: Топ тенденция: „nude” + остър маникюр

40% от приходите от една поръчка на чифт обувки модел „Palace“ ($119) ще отиват директно за подпомагане на организацията „Dress for Success“, която предлага съвети в сферата на модата и кариерата с цел да помогне майки да се върнат на работа и отново да се потопят в социалния живот, който са били загърбили по време на майчинството.

„Имах мечта да създам лимитирана серия обувки и най-накрая успях да я осъществя. 40% от приходите отиват в „Dress for Success“, като цялостната сума, която сме решили да предоставим е 40 000 долара.

Аз съм посветена на това да подкрепям жените, да им помагам да станат финансово независими и смятам, че това е една от хубавите каузи покрай Коледа“, казва Фърги.

Четете още: "Бейби - гей" партито на Фърги

И независимо, че продължава да създава обувки на висок ток, Фърги признава, че през по-голямата част от времето оставя токчета настрана и носи предимно ниски обувки. Причината е повече от ясна – малкият Аксел не се съобразява със суетата на майка си и си иска своето. „Имам дете... И височината на токчетата доста се скъси!“

Четете още:Фърги показа сина си