Прочутата холивудска актриса Скарлет Йохансон е сгодена за своя приятел журналиста Роман Даурик, съобщава американското списание "People".

Актрисата и репортерът са се "сгодили и са много щастливи", разкри анонимен източник.

Събитието е станало преди около месец. Като аргумент, потвърждаващ информацията, медиите посочват, че са забелязали брилянтен пръстен на ръката на Скарлет тази седмица. Говорител на обявената за най-сексапилна актриса не коментира новината.



В началото на годината западните медии вече писаха за годеж между Йохансон и Даурик. Те също бяха решили, че пръстенът на ръката на Скарлет е достатъчно ясно свидетелство за нов сериозен етап в отношенията й с нейния стар приятел. По-късно това бе опровергано.

Четете още: Скарлет Йохансон покори Венеция

Личният живот на актрисата често става предмет на сплетни на жълтата преса: преписват и връзки с актьорите Бенисио дел Торо, Марк Уолбърг, Джаред Лето и Джъстин Тимбърлейк, който е и музикант. През 2008 Скарлет се омъжи за актьора Райън Рейнълдс, с когото се разведе през 2010.

Йохансон се прочу с участието си във филмите на култовия режисьор Уди Алън - "Мач Пойнт", "Сензацията" и "Вики, Кристина, Барселона". През миналата година тя бе удостоена със собствена звезда на холивудската Алея на славата.