Септемврийският брой на списание InStyle ни представя чаровната Дженифър Лопез - певица, актриса и грижовна майка, която с омайващ поглед ни гледа от корицата на изданието.

На фотосесията към модния ежемесечник поп дивата позира в стилни дизайнерски тоалети и изглежда ослепително, както винаги.

На една от снимките Джен е с къса рокля от есенно-зимната колекция на Givenchy за 2012-та, на друг фотос пък горещото й тяло е украсено от черна кожена пола на Salvatore Ferragamo, умело комбинирана с ефектни сандали Giuseppe Zanotti.

В откровено интервю за броя световноизвестната знаменитост споделя интимни подробности от личния си живот и твърди, че тя не спира силно да вярва в любовта, макар това понякога да има неприятни последици.

Певицата също така разкрива какъв тип мъже харесва.

"Най-важното качество, което мъжът до мен трябва да притежава е да бъде мил. Обичам добрите момчета."

43-годишната латино дива не е от типа хора, които се предават когато нещата не вървят добре. Всъщност е точно обратното, тя вижда трудностите като възможност да израснеш.

"Аз живея според мантрата, че Господ не ти дава нещо, с което не можеш да се справиш. Когато ти се случи нещо лошо или трудно тогава ти наистина порастваш и разбираш, че тези трудности, моментите, в които изпитваш болка са до голяма степен част от твоето израстване."

Независимо дали изживява добри или лоши моменти, тя никога не забравя своите приоритети и най-важния от тях - децата си.

Джен споделя, че се чувства уязвима и изпитва напрежение, като всеки друг родител.

"Разбира се, аз съм същата като всеки родител. Чувствам напрежението от това да искаш да бъдеш перфектен родител и да копнееш да направиш най-доброто за децата си. Изпитвам напрежение, защото въпреки, че знам, че не мога да бъда перфектна искам да бъда такава. Нещото, което научих – да бъдеш майка или баща е най-важната и отговорна работа на света."