Една жена няма нужда от грим. Или поне така смятат мъжете, които са категорични, че харесват дамите повече без грим.

Не е нужно да стигаме до крайности, затова и от време на време залагаме на малкият, но умело подбран гланц за устни или почти незабележими сенки за очи, които да уголемят оптически красивите ни, любопитни очи.

Повечето тенденции в грима за лятото с две думи могат да се опишат като „секси“ и „дръзки“. Но защо трябва да запечатваме лицето си с множество слоеве спирала, силно червило, кафяв руж и лъскави сенки за очи? И къде сте Вие под цялото това „творчество“?

Открийте себе си за света и му се усмихнете по един красив и романтичен начин, подбирайки леки и дори незабележими цветове, които да подчертаят вашата красота, а не да я скрият!

Четете още: Веждите на червенокосите жени

Сенките, които са в тенденциите за грим това лято са горещи, и вариират от чувствена перла до неутрални нюанси и приглушени цветове. По-меки нюанси, като розово и лилаво без перлени ефекти, изглеждат особено добре съчетани със сиви или кафяви полутонове.

Цялото внимание е върху очите и ружа това лято. Изборът на руж трябва да се определя от цвета на кожата, хладно, топло и т.н.

Вижте как може да постигнете страхотен летен грим в прасковени нюанси:

ВИДЕО: