Красивата и безупречна по отношение на стила си Оливия Палермо, спечели сърцата на творческия екип на луксозната марка бижута Carrera y Carrera и стана тяхно рекламно лице.

Линията бижута, която Палермо представя в изискана фотосесия е посветена на Средиземноморието и разказва истории за богини и нимфи.

Carrera y Carrera залагат на непреходната младост и свежест на женската обаятелност и в тази си колекция представят морски бижута от жълто и бяло злато, в които проблясват изящни диаманти.

Пръстените, колиетата, гривните и обеците олицетворяват скритите съкровища на морето като миди, охлювчета, морски звезди и рапани. А самите те са представени като любими накити и талисмани на различни богини и нимфи.

Четирите линии на колекцията Mediterraneo са посветени на:

Актеа, най-красивата нимфа, защитничка моряците.

Афродита, гръцката богиня на любовта и красотата. Тя винаги е обкръжена от рози, анемонии, нарциси и лилии.

Калипсо е нимфата, която спасила Одисей след корабокрушение и го приютила на острова си Огигия. След драматичната си и неосъществена любов към Одисей, Калипсо се превръща в символ на страстта и неутолимото желание.

Атина, най-мъдрата и смела богиня в Древната митология, родена от главата на Зевс. Тя е блестяща, велика, благородна и могъща.