В днешния ни материал обръщаме поглед към чаровни мъници, които още са с памперси, но вече носят дизайнерски дрехи за няколко хиляди, летят в частни самолети, преди да са се научили да ходят и макар все още да не могат да говорят, вече са забелязвани в компанията на кралски особи и шоубизнес величия.

Да, става въпрос за новото поколение звездни бебета, които не просто тънат в разкош, но и съдейки по контактите на родителите им, несъмнено след години самите те ще са сред световния елит.

Дали ще имат кариера в музиката, киното, модата, политиката или науката, времето ще покаже:

А сега нека видим кои точно са въпросните бебоци:

Норт Уест



Възраст: Две и половина

Родители: Ким Кардашиян и Кание Уест

Децата на нейната възраст си играя в пясъчника, а тя седи на първия ред на модните ревюта редом до Ана Уинтър и Бионсе или, облечена в кожено яке , маха с ръка на папараците и категорично заявява: Казах без снимки.

А когато все пак си играе, тя го прави със стил. Преди месец Норт бе заснета на детска площадка с палто от естествен косъм, което се оказа, че струва близо 3 000 паунда.

Норт дори може да се похвали с първите си стъпки в модния бранш. Тя направи своя дебют, когато бе само на 13 месеца. Тогава тя се появи в есенния брой на CR Fashion Book. Само няколко месец по-късно пък я видяхме и в американския Vogue.

Принцеса Шарлот



Възраст: Осем месеца

Родители: Принц Уилям, херцог на Кеймбридж, и Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж

Въпреки че във вените ѝ тече синя кръв и тя е четвърта в линията по наследяване на престола, Шарлот е взела непринудеността на майка си и също като нея се появява с тоалети на доста достъпни цени.

На първата ѝ официална фотосесия, разпространена от Бъкингамския дворец, Шарлот е флорална рокличка за 21 паунда.

Макс Зукербърг



Възраст: Един месец

Родители: Марк Зукенберг и Пресила Чан

Въпреки че за сега сме виждали малката Макс само загърната с одеяло и с тоалет от Междузвездни войни, смело можем да кажем, че гените, които е наследила от родителите си, несъмнено след години ще ѝ уредят челно място в списъка на световния елит.

Блу Айви Картър



Възраст: Четири години

Родители: Бионсе и Джей Зи

Наследницата на музикалната двойка посещава най-екзотичните и скъпи дестинации в света още откакто е пеленаче, а славата на родителите ѝ ѝ осигуряват всичко каквото си поиска, включително превръщането на Лувъра в частна детска площадка и то само за нея.

Малката сладурана вече се е появявала в клип на знаменитата си майка, а когато е в гримьорната с някои от родителите си, си има собствен стол с монограм.