Победителят във ВИП Брадър вече е ясен - това е певецът Орлин Павлов.

Това е втори триумф за усмихнатия изпълнител, който преди няколко години спечели друго риалити – Dancing Stars, припомнят от bliasak.bg.

Резултатът съвпадна и с този от нашата анкета от вчера, в която почти 30% от читателките на Woman.bg подкрепят именно певеца.

Леко притеснен, Орлин Павлов се появи в студиото при Ники Кънчев, където беше поздравен от семейството и част от звездите. Той получи плакет за "Любимата звезда на България". "Нямам идея защо ме избраха хората, всеки има фенове", заяви Орлин Павлов на финала. "Трябва да си стъпил на земята, защото това е игра. С всеки един от Съквартирантите аз мога да заявя, че съм в много добри взаимоотношения."

На финала Орлин Павлов остана заедно с Фънки. Промоутърът си тръгна с широка усмивка и невярващ, че е достигнал до втората позиция в риалити надпреварата. Преди това първи бяха изгонени Благой Иванов-Багата и Никол Станкулова. ТВ водещият Къци Вапцаров, който не криеше желанието си да спечели този сезон на VIP Brother, остана на трета позиция.

„Моята мисия е изпълнена – Къци да си тръгне преди мен”, заяви Фънки, след като чу, че Къци Вапцаров е поредния изгонен Съквартирант. Въпреки острите думи, които си размениха през тези два месеца престой в Къщата, те все пак се прегърнаха на раздяла и дори си обещаха да се видят навън.