Когато любовта към архитектурата, изкуството и модата се срещнат, резултатът е нищо друго освен абсолютен апотеоз на изящество. За това нагледно свидетелства най-новата дамска чанта, дело на световно известния моден бранд Max Mara.

Красивият аксесоар, носещ името Whitney, се откроява с дизайн, вдъхновен от облика на новооткрития музей "Уитни" в Ню Йорк, посветен на американското изкуство. Елегантният вид на чантата майсторски пресъздава интересните оребрени фасадни повърхности, с който се откроява модерния екстериор на сградата.



Красивата чанта набързо се превърна в най-новия хит сред звездите, а дами като Сара Джесика Паркър, Джиджи Хадид и Карли Клос, държащи аксесоар в ръка или нежно положили дългата му дръжка на рамото си, нагледно доказват, че въпросното стилно произведение на модна къща Max Mara изглежда еднакво добре както в комбинация с небрежен ежедневен стайлинг, така и съчетано с елегантни тоалети.

Аксесоарът се предлага в три разцветки – черно, бордо и кафяво, и една специална версия в синьо-бежов нюанс, подобен на цвета на фасадата на музея.

Харесва ли ви чантата от Max Mara, дами? А начина, по който са я съчетали звездите?

Снимки: www.purseblog.com, images.enca.com, www.fashionbashon.com, www.redcarpet-fashionawards.com