Синът на Силвестър Сталоун - Сейдж Сталоун бе намерен мъртъв в дома му в Лос Анджелис, съобщи tmz.com.

Сайтът заяви, че според източник от полицията Сейдж не се е самоубил. На мястото не е открито предсмъртно писмо, но са намерени много празни шишенца от лекарства около тялото. Не е известно какъв вид са били медикаментите, пише "24 часа".

Предполагаемата причина за смъртта е свръхдоза от хапчетата. Очаква се аутопсията да бъде направена в близките 48 часа.

Говорителят на Силвестър Сталоун заяви, че почерненият баща е направо съсипан и мъката му е голяма от внезапната загуба.

Полицията съобщи, че по тялото на 36-годишния мъж не са открити следи от насилие.


"Не знаем никакви подробности, но трябва да е било някаква трагична злополука. Той кипеше от живот и работеше по проекти. Въобще не беше депресиран или нещо подобно", каза адвокатът му Джордж Браунщейн.

„Сейдж Муунблъд Сталоун, който бе също актьор, по никакъв начин не давал индикации, че би могъл да посегне на живота си или че злоупотребява с наркотици", заяви още адвокатът.

Полицията в Лос Анджелис е започнала разследване на причините, довели до смъртта на Сталоун-младши. Въпросът е дали тя е инцидент или умишлена.

Сейдж Сталоун направи своя дебют с баща си през 1990 година в „Роки 5", като влезе в ролята на сина на Роки - Робърт Балбоа. След това кариерата му продължи с още няколко филма. Майката на Сейдж е Саша Цзак.