Автор
Woman.bg

Отървете се бързо и лесно от грима и замърсяванията

След дълъг ден в офиса, приятно продължен от коктейли с приятелки в любимия ви бар, искате само да се приберете и да се пъхнете в топлите завивки.

Тази романтична представа обаче бива помрачена от идеята, че тепърва трябва да отделите солидно количество време за да премахнете дневния си грим, както и замърсяванията, които са помрачили цвета на кожата ви.

За наше щастие попаднахме на продукт, с който идеалното почистване на лицето вече е лесно, бързо и приятно.

Препоръчваме ви мицеларната вода на Bourjois гарантира перфектно почистване и максимална грижа за кожата на лицето и зоната около очите.

От компанията създадоха „вълшебния” демакиант - почистваща мицеларна вода. Тя ефективно почиства лицето в дълбочина и съдържа мицели, които преставляват нежни почистващи агенти, те буквално „поглъщат” замърсяванията. Те са изключително толерантни към кожата, поради което продуктът е подходящ за най-чувствителната кожа и зоната около очите.

Формулата е обогатена с бяла водна лилия, която има успокояващи и хидратиращи свойства, а кожата остава невероятно мека и гладка. Мицеларната вода е без аромати, не съдържа алкохол и има хипоалергенна формула.

Почистването на грима, дори и спиралата, никога не е било толкова лесно!

Начин на употреба: с памучен тампон нанесете върху цялото лице и врата.