Милиардерската наследница Парис Хилтън влезе в къщата на "VIP Brother", за да забавлява българските звезди със свой диджей сет.

“Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук”, бяха първите думи на Парис на червения килим.

Четете още: Парис е тук!


Сред изненадите на вечерта бе влизането на Ирина Флорин, която никога не е позволявала личният й живот да излиза на показ. Тя обаче каза, че вече е променена и много по-открита към света.

Италианската порнозвезда Еделвайс също внесе цвят в къщата на "VIP Brother". Красивата блондинка е рускиня, женена от 15 години за българин. Еделвайс влезе в къщата със своя домашен любимец - померан.

Интересно бе и завръщането на залязлата звезда от 90-те Йоана. Щурата певица сподели, че се надява да възобнови кариерата си и да намери любовта.

Към Мира Радева и приятелят й Ивайло се присъедини дъщеря й Анна със съпруга си Джаред. Двамата пристигнаха от САЩ, като майка и дъщеря се събраха след година и половина раздяла. Джаред за пръв път видя тъща си.

Вчера във "VIP Brother" влязоха още Тервел Пулев, Ваня Червенкова, Стойко Сакалиев.

Четете още: Парис Хилтън идва с гаджето си