Автор
Woman.bg

Патинсън и Стюарт планират европейска ваканция

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт планират европейско лято с пътувания до Италия, Франция и Германия, разкриват от БГНЕС.

Най-вероятно звездите ще бъдат в компанията на близката им приятелка Кейти Пери. Двойката от "Здрач", които временно бяха разделени, се надяват да запалят отново пламъка на страстта и доверието един в друг. Те искат да обиколят няколко европейски страни това лято с група техни приятели.

"За двамата настъпиха тежки времена, но те се обичат и искат да запазят връзката си", разкри източник пред вестник "Сън".

Двамата бяха разделени за два месеца, докато Патинсън снимаше нов уестърн в Австралия. Но след като Робърт е отново в САЩ те не спират да прекарват времето си заедно. Няколко поредни дни те бяха забелязани да се разхождат из улиците на Лос Анджелис, наслаждавайки се на компанията си, като даже увековечиха момента, снимайки се заедно със своя фенка.

"Кристен и Роб не са били по-щастливи. Те се разбират чудесно и наистина се наслаждават на взаимната си компания", каза вътрешен източник.