Автор
Woman.bg

Петко Димитров и Яна Акимова: Вече сме семейство!

На 20-ти октомври бизнесменът Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова, чиято любов пламна в Dancing Stars, ще си дадат обет за вечна вярност и ще станат семейство Димитрови.

Двамата вече се чувстват като семейство, предстои само официалната част, признават самите те пред сп. Story. "Да, обичаме се! Противно на всички писания, че сме се събрали заради нещо друго, на нас просто ни харесва да бъдем един до друг. Дори когато имаме трудни дни, веднага се усмихваме, като се видим. Мисля, че се намерихме, какво по-хубаво от това" - обяснява Петко и добавя, че когато Яна е наоколо, през него минава ток. Синът на бизнесмена Виктор се разбира добре с танцьорката и ще бъде кум на сватбата.

Четете още: Допада ли ви: Тоалетът на Яна за РД на любимия й Петко



"Яна не е бременна - работим по въпроса" - шегува се бизнесменът и добавя, че двамата искат да имат три деца. Яна споделя, че не Петко е причината да сложи край на връзката си с певецът и актьор Орлин Павлов, с когото бяха заедно 5-години. "Това, което исках в последните две години, бе да бъда в хармония и да се чувствам сигурна, да обичам и да съм обичана. Сега имам това, което съм искала" - категорична е тя. "Никога не съм търсила някого с пари и възможности. Обичам Петко - толкова е просто!" - завършва изповедта си Яна.