Представяли ли сте си как отпътувате с малък хеликоптер към някое екзотично и красиво местнеце, което да разгледате и полеете с чаша студено шампанско? Пикник насред остров, виждан от малцина...

Размечтахме се, но има една блогърка на име Роуз, която не само си мечтала за подобно преживяване, но и го осъществила в компанията на своя любим.

Но преди да разгледате снимките от пътешествието на Роуз (TheLondoner.me) до австралийския остров Хейман, разберете малко повече за него.

Островът се намира северно от Бризбейн, Куинсланд, Австралия. Той е мъничък, с размери едва 1,6 кв.м., но предлага лукс, много екзотика и незабравими преживявания.

Островът е любимо място на богатите. Удобствата включват и хеликоптери за посетителите, които искат да видят Големия бариерен риф от въздуха.

Дивата природа е съхранена, на острова живеят защитени и редки видове птици. Хейман е място с идилична атмосфера и е предпочитана дестинация за меден месец.

Откъснати от света от лазурно сините води, можете да наслаждавате на водни спортове, да плувате сред тропическите риби около рифа и да си създадете спомени за цял живот.