Да, това е Бионсе! Тя е от малкото Рубенсови представителки, която смело залага на модни тенденции, смятани за табу сред пищните дами.

Хоризонталното райе определено се счита за оптически уголемяващо формите на тялото. Това донякъде е вярно, макар да има множество примери за това, че добре подбраната дебелина и цвят на райето тушира неприятния ефект.

Можем да кажем, че вертикалните райета издължават силуета и карат жената да изглежда по-висока и слаба. Хоризонталните райета пък подчертават сексапилните женски извивки и създават впечатление за фигура тип пясъчен часовник.

Пример за това може да бъде една от последните визии на Бионсе – раирано костюмче от къс топ и пола по тялото с висока талия на бранда Topshop.

Четете още: Модна мания: Черно-бялото райе!

За рождения ден на близкия ѝ приятел Канйе Уест певицата се премени в черно-бяло райе, което лично според нас отива на пищните ѝ форми и ги подчертава по-приятен за окото начин.

Четете още: Семейство Картър на обяд в Париж

Джей Зи и Бионсе

Компания на визията правят оранжеви обувки, кожена раница на Kurt Geiger London, слънчеви очила на Karen Walker, модел ‘Blue Moon’, и черна шапка на Eugenia Kim.