Опушеният грим винаги ни е пленявал. Неговата красота се крие в това, че с една отявлена категоричност заявява „Аз съм красива и искам да го покажа”.

Тук обаче възниква въпросът как да си направим такъв грим в домашни условия, при това бързо и лесно.

Днес сме ви приготвили отговорът на тази чуденка: От появата на сенките Trio smoky eyes на Bourjois, постигането на професионален опушен грим никога не е било толкова лесно.

Очарователната кръгла кутийка предлага комбинация от три цвята, които се комбинират страхотно. Копринено нежната текстура, лесна за нанасяне, обещава трайност до 8 часа.

Тази есен, от компанията добавиха към любимите ни палитри две нови комбинации. Цветовете са перфектно подбрани и са съобразени изцяло със световните модни тенденции. За да сте неотразими този сезон, непременно трябва да притежавате хитовите попълнения към серията „звездно трио” в цвят denim и сиво - розово.

Новият нюанс Blue Jeans, предлага съвършено съчетание между тъмносиньо, индиго и заскрежено синьо, напълно отговарящо на така актуалния Denim. Тъй като цветовете в него са по-категорични, най-добре изберете тази комбинация за вечерта – вечеря с любимия, женско парти с приятелки, дискотека.

Gris Lilac е комбинация от нежно сиво, сиво - лилаво и сиво бежово... Тя е толкова нежна и ефирна, че със сигурност ще придаде младежки блясък на погледа ви.

Сенките Trio smoky eyes на Bourjois са истински помощник за постигане на завладяваща красота.

Бонус: на гърба на всяка кутийка има професионални грим съвети, които ще ви помогнат да постигнете стъпка по стъпка класически или fashion опушен грим.

Bourjois благодари на клиентите си със специален подарък: 20% намаление за всички make-up продукти. От невероятното предложение можете да се възползвате от 15-ти до 31-ви октомври.

Ето и оставалите продукти от серията Trio smoky eyes: