Няма как да сме сигурни, че това са наистина последните снимки на тези споминали се звезди. Затова и казваме "последните известни снимки на известните" - схващаш умишлената тавтология. Усеща ли се от някой от кадрите, че е последен за човека на него?

Кърт Кобейн е обожаван, мразен, презиран и едва ли не обожествяван още приживе. Отива си също на 27 години при доста интересни обстоятелства - застрелва се с пушка в затворено отвътре пространство, а по пушката няма негови отпечатъци. Феновете на теорията на конспирациите обвиняват жена му, Кортни Лав, но нищо не е доказано. А самият Кърт си е признавал многократно, че просто не е можел да "понесе успеха" на музиката си.

Адолф Хитлер няма да ни липсва особено, но трябва да признаем, че е бил военен и стратегически гений. Надали ще скърбиш за него, но не можеш да го сбъркаш на снимка.



Медиите малко прекалиха със спама около трагичната и неочаквана смърт на Хийт Леджър, но си имаха сериозна причина - мачкащо добрата му роля на Жокера в "Черният рицар". Е, ние сме еднакво впечатлени и от наполовина изиграния от него наистина последен персонал в кариерата му в "The Imaginarium Of Doctor Parnassus".

"Най-великият китарист за всички времена", "Богът на китарата", "Изпреварил времено си гений" - това са само част от най-често използваните определения за Джими Хендрикс. Отива си след само 4 албума, но продуцентите му, тия кучета, успяват да издадат всичко, до което се докопват от Джими през годините. Дори и да не си почитател на китарните виртуози, Хендрикс ще те смае и очарова, обещаваме. Чуй "Little Wing" и пак ще си говорим!

Вижте останалите снимки ето ТУК!!!