Миналата седмица в Бевърли Хилс, Калифорния се състоя 5-то годишно издание на събитието Power of Women, организирано от Variety.

На бляскавото събитие, провело се в хотел Четири сезона, присъстваха редица дами от областта на шоубизнеса, които премиха по червения килим, облечени в запомнящи се шедьоври на едни от най-известните дизайнери в света.

Нека заедно разгледаме визиите, които звездите демонстрираха на бляскавото парти, а вие дами гласувайте за тази, която най-много ви харесва, в анкетата по-долу или чрез коментар!

Никол Кидман

Родената в Австралия актриса се появи, облечена в черна рокля с миди дължина от есенната колекция за 2013 на L’Wren Scott. Златисти детайли разчупваха строго-деловия стил на дрехата и й придаваха шик излъчване.

Сандали на ток модел "Rumba" от Jimmy Choo и златни бижута правеха компания на тоалета на Никол.

Ана Ортиз

Чаровната Анна Ортиз, известна у нас с ролята си в сериала "Грозната Бети" изглеждаше приказно в лятна рокля от органза от колекция за 2013 на .

Нежната дреха с флорални мотиви, представлява истинска естетическа наслада за очите, умело подчертаваща чувствената женска същност.

Черни лачени токчета и клъч чанта в същия цвят завършваха визията на актрисата.

Чарлийз Терон

Русокосата красавица бе заложила на мини рокля в кремав цвят от тазгодишната колекция на . Дрехата се открояваше с допълнителен детайл около шията, който прикриваше все още незараснала рана от скорошна операция.

Ослепителната визия на Чарлийз се допълваше от черни токчета от Giuseppe Zanotti, открояващи се с кремави връхчета и клъч чанта с черно-бял принт от Stella McCartney.

Джесика Алба

Звездното мамче Джесика Алба се появи, облечена в секси миди рокля без презрамки от есенната колекция за 2013 на Christian Dior.

Компания на ефектния й тоалет правеха сандали на ток в цвят сив металик, дело на Jimmy Choo, и черен кожен клъч от Dior.

Косата на актрисата бе стилизирана във вълниста прическа, а гримът й бе нежно подчертаваше естествената й красота и неустоим сексапил.

Кери Уошингтън

Тонизираното тяло на Кери Уошингтън бе украсено от ефектна златисто-черна коктейлна рокля от Vince Camuto.

Подбора на аксесоари също бе интересен и включваше клъч с нежни златисти отенъци от Nancy Gonzalez и цветни обувки на ток от Christian Louboutin, които лично според нас не се вписват в останалата част от визията на Кери.

Дженифър Хъдсън

Чаровната звездна дама демонстрира стилна визия, състояща се от изчистена бяла рокля с пеплум детайл част от есенната колекция за 2013 на Yigal Azrouël, черни токчета със златен акцент и клъч чанта в същия цвят, отново открояваща се със детайл в златисто.