Сценаристи на американска кабелна телевизия са решили да създадат нов анимационен филм, който ще разказва историята на актьора Чарли Шийн, пишат от vesti.bg

Анимационният филм ще представи реални събития от живота на звездата. Комедийната пародия ще бъде предназначена за възрастната аудитория, обясниха сценаристите.

В рамките на половин час лентата ще разказва части от живота на актьора, който беше хванат пиян и гол в хотелска стая заедно с порно актриса.

Героини в анимационния филм ще имат и двете порно актриси Бри Олсън и Натали Кенли, прочули се напоследък около скандалната звезда.

Миналата седмица продуцентите от "Уорнър брос" прекратиха договора на Шийн за участие в тв сериала "Двама мъже и половина".

Решението на продуцентите е продиктувано от непрекъснатите пиянски скандали, в които Шийн се забърква през последените години.

След това стана ясно, че Шийн е завел иск за 100 млн. долара срещу филмовото и телевизионно студио за уволнението му.

Искът е и срещу продуцента на шоуто - Чък Лори, като съответник - и е заведен от името на актьорите и състава на програмата, според копие, поместено на сайта за знаменитости TMZ.com.



Жалбата обвинява Лори и "Уорнър брос" за решението им едностранно да не плащат на Шийн, на другите актьори и на техническия персонал оставащата част от осмия сезон на сериала.

Звездата от сериала миналата година нападна с нож втората си съпруга Брук Мюлер, от която има две деца.

Съдът го принуди да постъпи в специализирана клиника, където актьорът да се опита да се справи с проблемите си с алкохола.