Последната светска изява на Анджелина Джоли разбуни духовете в Холивуд.

В събота вечерта актрисата присъства на премиерата на анимацията "Кунг-Фу пaнда" и демонстрира не само любовта си към минимализма, що се отнася до тоалети, но и доста слаба фигура.

Красавицата, която скоро се завърна от Камбоджа, където се снима поредния и режисьорски проект, се разходи по червения килим не в типичния за подобен вид събития бляскав ансамбъл от дрехи и аксесоари, а в семпла мини рокля. Но истината е, че впечатление направи не изборът на рокля, а изключително слабата фигура на звездата. С изпито лице, изпъкнали жили и буквално стърчащи кокали, Джоли въобще не прилича на жената, която бе преди.

Анджелина Джоли с нов татус. Вижте го!

Последните години не са леки за красивата актриса - тя претърпя мастектомия, а само преди една година се подложи на още една операция, този път за отстраняване на яйчниците, която според докторите я е вкарала в ранна менопауза. След тежките интервенции актрисата обаче не се отдаде на почивка, а се върна на работа и се зае с реализирането на разнообразни филмови проекти.

Затова се надяваме Джоли да запази доброто си здраве, на което категорично заяви, че се радва в неотдавнашно интервю, и съвсем скоро да възвърне предишната си фигура.

Брад Пит: Аз готвя