Автор
Woman.bg

Преслава на косъм от смъртта след предозиране с кокаин!

Преслава е била на косъм от смъртта след предозиране с кокаин по време на участие в пловдивски клуб.

Чалга иконата припаднала в тоалетната на заведението, където съвсем случайно била намерена полужива от персонала, твърдят очевидци, пише „Всеки ден".

Охраната веднага извикала линейка. Певицата била откарана в интензивното отделение на една от пловдивските болници. Там едва я спасили.

„Беше наистина много зле! Състоянието й беше критично", коментира неофициално медицинска сестра. След като видели в какво състояние е Преслава, лекарите били втрещени докъде се е докарала.

„Пациентката беше в безсъзнание, сърдечният й ритъм бе почти изчезнал", съобщиха хора от болницата.

„Преляхме й кръв, само това я спаси, още няколко минути и можеше да я изпуснем. Не можем да повярваме, че се е докарала до там", коментираха медици.

Само за година някога пищната секс бомба се стопи рекордно - от 70 до сегашните 42 килограма. Макар и да твърди, че всичко се дължало на здравословното хранене, истинската причина били наркотиците, с които тя прекалявала почти всеки ден. Преслава дотолкова се пристрастила, че не мислела за нищо друго, хвърляла хиляди за белия прах и станала първа дружка с най-големите дилъри в столицата, твърдят източници.

Четете още: Преслава е най-"лайквана" във фейсбук

По-злобните колежки на Петя вече я наричали подигравателно „Преси Белото". Според запознати проблемът й бил даже още по-сериозен, защото тя самата не си признавала, че е пристрастена. За нея кокаинът бил нещо като „приятно хоби", което й помагало да издържи на участията по клубове до ранни зори. Тя обаче дотолкова се променила като характер и поведение, че напоследък читав човек не се задържал край нея.

Идолът на тийнейджърките се сближавала единствено с други особи, с които имат обща страст към белия прах.

„Нищо друго не я интересува. Колкото и да й повтаряме, че трябва да се лекува, тя не иска и да чува. Щом спечели някакви пари, веднага ги дава за забавления! Обсебена е!", коментират стари приятели на Преслава.

Припадъците й по клубовете в страната вече не били изненада за никого.

„Щом знаем, че Преслава ще пее, предупреждаваме в спешна помощ да имат готовност с линейка", коментират мрачно шефове на заведения.

Четете още: Охранителите на Бирмата изхвърлиха Преслава! Певицата остана без дрехи (снимки)