Галена е звездата в българския шоубизнес, която най-много обича да екпериментира с външния си вид и да изненадва феновете си.

Дори почитателите на различни жанрове музика, от този в който тя се изявява, с нетърпение очакват всяка нейна изява, за да обсъдят тоалетите и прическата й.

Певицата започна новата 2011 г. като премина за пореден път от лагера на блондинките премина в този на брюнетките. По това време тя се изявяваше с дълга буйна коса.

Тази визия остана „в сила” за изпълнителката до наградите на телевизия Планета, на които Галена бе коронясана за певица на годината. На церемонията тя се появи с перука, за да изненада, по-късно същата вечер, почитателите си с късата си прическа.

Късата коса явно доста допадна на звездата, тъй като тя я запази в продължение на няколко месеца, в които от време навреме разнообразяваше външния си вид с леки промени в цвета и с дълга перука.

След фотосесията към ултра модерния си клип към парчето „Да ти го дам ли”, Галена засне други фотоси, на които отново се бе върнала към кестенявите буйни кичури.

Последната кардинална промяна, която претърпя звездата се случи преди седмици, когато минути преди концерта „10 години Планета”, Галена обръсна лявата част на главата си. Ходът бе силно одобрен от любителите на нестандартните решения и заклеймен от традиционалистите.

Очакваме вашите коментари, относно това коя визия на изпълнителката ви допада най-много.

Игра "Прическите на Галена"