Автор
Woman.bg

Признаци, че той е заинтригуван само сексуално от вас - II част

Вижте първата част ето тук!

Както споменахме в миналата статия, ясен знак, че мъжът, с когото се виждате, ви приема само и единствено като сексуален обект е отказът от негова страна да останете да преспите у тях или пък той у вас.

Основен момент е, че той не само ви обяснява как има важен ангажимент на следващата сутрин и „любезно” ви изпраща до вратата, ами през цялото време бдително следи да не оставите нещо свое у тях.

А що се отнася до вас, дали искате да го направите, за да маркирате територията или искате да си оставите четка за зъби и чисто бельо, просто защото не ви е удобно цял ден да ги носите в чантата си, няма значение. Той ще се погрижи ясно да ви покаже, че у тях няма място за вашите вещи. Защо ли? Защото иска да е сигурен, че няма да имате извинение да се отбивате неканена, а когато един ден реши, че вече не иска да се виждате, просто ще спре да ви вдига телефона, без да се притеснява, че вие ще се изтърсите у тях под претекст, че много ви трябва тъмнолилавия сутиен, който сте си оставили, а не че отчаяно искате да го видите и да разберете защо не отговаря да двайсетте ви обаждания.

Никога не сте били на истинска среща

Съвсем обяснимо – мъжът излизат на среща с жена, която приема за приятелка или за бъдеща такава, но не и с такава, на която гледа като приятелче за секс.

Ако по някакво невероятно стечение на обстоятелствата се случи да излезете заедно на ресторант или пък си поръчате нещо за ядене вкъщи, то той ще настоява да си разделите сметката, не защото е стиснат, а в опит ясно да ви покаже, че това не е среща.



Спалнята – първа и единствена спирка

Не само, че не излизате на вечеря или кафе и единственото място за срещи е у вас или у тях, но и когато сте в апартамента на един от двамата, въпросният красавец мигновено се насочва към спалнята. Няма да ви разкаже как е минал денят му на чаша вино, няма да се поинтересува и от вашия.

Той и подкрепа, моля?!

Може би най-основният момент от всички, изброени до сега, най-показателният начин, по който да разберете какви са намеренията на харесвания от вас мъж към вас.

Лесно е - мъжът, който е не просто физически привлечен от вас, а иска да имате връзка, ще ви е упора в труден момент или поне ще се опита да бъде. Ще е до вас, когато баба ви почине, за разлика от другия, който е доста вероятно да не отговори на смс-а ви, че имате нужда от него, освен ако не е придружен с гола снимка.