Най-новата тенденция в света на шоубизнеса е звездите да позират без грим, доказвайки, че са естествено красиви. И Алисия пусна такова селфи в социалната мрежа.

Певицата позира по черен минижуп, а над фотоса написа:

„Моето бебче няма нужда от различни жени, защото аз имам много самоличности”, визирайки най-вероятно изгората си Николай Михайлов. Звездата вероятно е очаквала отдолу да се изсипят куп комплименти за „новата” ѝ визия, но срещна отпор у една своя фенка.

„Да посещаваш често хирурга и фризьора (от където е поредното направено фото) не е еквивалент на различни самоличности”, написа въпросната дама.

Коментарът ѝ се превърна в повод за истински дебат по вечната тема колко трудно е една жена да бъде постоянно красива, майка и да гради кариера и почитателката на звездата продължи да изразява мнението си.

„Това, че някоя жена е майка и ти се вижда красива и ти е симпатична, не я прави непременно "супер майка" нито е редно да приписваме на някого всички възможни добродетели, само защото изглежда добре. Няма логика. Прави разлика между двете неща. Аз не съм й в къщата и не знам какви родителски способи има, та да си позволявам да говоря с такива гръмки думи. За мен критериите за добър родител надвишават това, детето да има дрешки за училище и му се правят снимки от време на време, както е за много хора, но никого не съм започнала да ангажирам с мненията си тук. Второ - много жени работят и са майки вече. Не знам ти къде живееш. А такава "кариера" се прави със скандали и разголване. Няма нищо по-лесно от това да се направи "кариера" в шоубизнеса в България. Всъщност малко са тези, които могат да си позволят лукса, да не работят, въпреки че в случая на певиците "работата" им не е толкова жертва нито я практикуват по необходимост, колкото я използват за задоволяване на егоцентризма си и за да проявяват там ексхибионизма и желанието си да бъдат видени, да са център на внимание и обект на възхищение и разбира се - за да се рекламират за известните и богати мъже. Това не е точно работата на средностатистическия човек. Колкото до класата - всеки си разбира тази дума по различен начин”.

Думите ѝ видимо жегнаха Алисия, която не се стърпя и ѝ отвърна:

„Госпожо или госпожице Marcela Galatti, права сте, че не сте в къщата ми, за да знаете каква майка съм, както и колко често посещавам фризьора и "хирурга" си, визирайки д-р Паскова, с която пуснах снимка вчера. За Ваша информация нейната клиника не е за естетична хирургия. Но явно за Вас е важно да си изкажете некомпетентното, хейтърско мнение, вместо да посетите някоя страница на човек, когото харесвате. Което говори достатъчно за Вас и Вашата "работа". А що се отнася до моята - отново се изказахте неподготвена, но нямам повече излишно време за губене за Вас, госпожо или госпожице анонимна. Хубава вечер!”.

Ники Михайлов тотално игнорира адресираната отчасти към него снимка и вместо това показа, че като Роналдо се грижи за себе си. Той качи фотос, на който е с маска за лице и заяви, че отива да си почине в Мерсин, Турция.

Четете още: Тайните за красота на Алисия