Ева Лонгория е от жените, които просто не се спират. Графикът на красавицата е винаги препълнен от работни ангажименти, благотворителни или политически каузи.

В момента магнетичната звезда се е заела с продуцирането на телевизионно шоу, носещо името "Ready for Love". То ще помага на самотници да намерят сродната си душа.

Миналия понеделник 38-годишната знаменитост прекара по-голямата част от деня в промотиране на въпросното риалити.

Тъй като ние от woman.bg винаги сме били ценителки на стилните женски визии, решихме в една статия да ви представим пленителните тоалети, на които актрисата бе заложила за промотура на „Ready for Love“.

Визия 1

Рано сутринта Ева бе гост в тивипредаването "Today Show". За случая звездата бе подбрала ефектен топ от Vivienne Westwood, открояващ се с асиметричен пеплум детайл, и черен панталон по тялото част от миналогодишната есенна колекция на Amber Sakai.

Елегантният ансамбъл от дрехи се допълваше от заострени велурени обувки на ток от Jimmy Choo.

Косата на Лонгория бе стилизирана в преметната на една страна вълниста прическа, а гримът й беше нежен и дискретен.

Визия 2

Малко по-късно през деня звездата гостува и в шоуто на АВС "На живо с Кели и Майкъл". За тази си изява Ева бе заложила на елегантна тъмнокафява рокля от Todd Lynn в комбинация с високи ботуши на ток от Christian Louboutin.

Визия 3

Финалната визия от промотура си красивата знаменитост демонстрира пред хотела си в Ню Йорк. В края на деня тя бе с дебело черно палто и нежна мини рокля от Alexander McQueen. Дрехата в цвят слонова кост, деликатно подчертаваща тялото на Ева, бе съчетана отново със заострените велурени обувки на ток от Jimmy Choo.

Едно е сигурно, каквото и да облече, Ева винаги ще изглежда зашеметяващо - самоуверена, с лъчезарна усмивка и пленителна осанка тя е истинско вдъхновение за околните.