Въпреки че температурите са ниски, а слънцето явно няма намерение да се покаже, днешният ден обещава да е горещ, защото той е щастливецът, приютил секси снимките на модните величия Кара Делевин и Кейт Мос.

Двете звезди британки са участвали в редица модни кампании заедно, включително и няколко за Burberry, което явно ги е сближило, защото в последно време те все по-често биват забелязвани заедно, като поредното доказателство за дружбата им идва под формата на два секси кадъра, които Кара и Кейт сами са си направили.

Въпросните снимки, щракнати в неизвестен хотел и запечатали предизвикателно позиращите полуголи красавици, бяха качени от самата Кара в Instagram профила й.

Двойници на звездите

На първия фотос, който е придружен от статуса: "СУПЕР ЖЕНА: снимка, направена от Мис Мос", виждаме изящната Кара провокативно да позира, само по боксерки със знака на Супермен и пухкаво бяло палто.

Модният ветеран и ментор на Кара - мис Кейт Мос, пък, предизвикателно полегнала върху намачкани чаршафи, сексапилно ни гледа от кадър, придружен от статуса: "СУПЕР КЕЙТ!"

Задайте въпрос към Наталия Кобилкина и спечелете продукти IDELYN