От училищните и студентските години пазим едни от най-топлите и най-ярки спомени, включително и тези, свързани с първата любов.

Тяхната приказка често остава в миналото, макар това неписано правило да има своите малки изключения. Не всички романтични взаимоотношения в юношеска възраст изчезват – някои от тях успяват да преминат успешно теста на времето и се превръщат в сериозни семейни съюзи.

Няколко известни двойки, които доказват това.

Джон Бон Джови и Доротеа Харли

Джон и Доротея били съученици в гимназията. Двойката се жени през 1989 г. в Лас Вегас. Семейството има четири деца.



Лионел Меси и Антонела Рокуцо

Меси среща с Антонела когато е 5-годишно момче. Той бил приятел с братовчеда на бъдещата си съпруга. Любовта на тази двойка обаче разцъфва едва през 2009 година. Меси съжалява единствено, че в миналото е пренебревал нейната любов.



Пенелопе Крус и Хавиер Бардем

Една от най-горещите испански двойки се срещат, когато Пенелопе е на 16 години. Това става на снимачната площадка на филма „Jamón Jamón.“ Отначало връзката се ограничава до проява на симпатия и неангажиращ флирт. Сериозни отношения те започват през 2007 година, а през 2010 година се оженват.



Марк Зъкърбърг и Присила Чан

Марк и Присила започва да излизат през 2003 година, докато учат в университета в Харвард. На 19 май 2012 година двойката сключи брак.



Боно и Алисън Хюсън

За първи път Алисън обръща внимание на Боно по време на концерт на училищна рок група, чийто лидер е бъдещият фронтмен на U2. Музикантът дори написва песен за любимата си Алис - „Sweetest Thing“, след като забравя рождения ѝ ден.



По материал на BuzzBox.bg