През последните дни Хали Бери и Оливие Мартинес красноречиво доказаха, че наистина са разделени, като свалиха брачните си халки.

Оливие е този, който спря да носи брачната халка. Още края на миналата седмица той бе заснет от папараци да кара колата си в Лос Анджелис и от снимките е видимо, че въпросният пръстен, липсва от безименния му пръст.



Актрисата носи своята още няколко дни, но в крайна сметка и тя я свали и без притеснение демонстрира това вчера на червения килим. Тогава красавицата се разходи по него с широка асиметрична синя рокля, а халката ѝ бе заменена от красиво бижу от сребро и черни камъни.

Края на миналата седмица Хали все още носеше халката си



Хали и Оливие са женени от две години, имат син Масео и заедно отглеждат дъщерята на актрисата от предишна връзка, но според източник, цитиран от списание People, Оливие има избухлив нрав, който е вече плашещ и за самата Хали, и именно изблиците му на гняв са причината за раздялата между двамата.



Най-известните случая на агресия от страна на Оливие са два. Първият е сбиването му през 2012 с бившшя на Хали – Габриел Обри. Тогава актьора пострада леко от юмручната свада, но експоловинката на актрисата бе със счупено ребро и жестоки охлузвания по лицето.

Началото на 2015 пък французинът нападна служител на летище в Лос Анджелис със столчето за кола на сина си, като впоследствие въпросния служител заведе дело за пет милиона срещу Мартинес.

Габриел Обри след боя с Оливие Мартинес през 2012 година