Безсмислено прекаляване или просто родителска любов? Списъкът продължава…

Лурдес Чиконе Леон
Родители: Мадона и Карлос Леон

Въпреки твърденията на Мадона, че децата й едва ли не трябва да си записват час, за да се видят с нея, звездата явно се скъпи само за времето си. Докато Лурдес била малка, Мадона наела италианския дизайнер Пати Шелабаргър да създадена лимитирана серия столове и техните мини реплики за Лурдес на стойност 6 000 долара единия. Гардеробът на Лурдес се оценява на над 160 000 долара, а дните в луксозни СПА центрове са основното й забавление с приятелки.


Лурдес и Мадона (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Саша и Малиа Обама
Родители: Барак и Мишел Обама

Не само че живеят в най-известната „къща” в щатите, но и редовно биват забавлявани от най-известните музиканти. По случай преместването им в новия дом, баща им осигури частен концерт от Джонас Брадърс. Актьорите от хитовите сериали Glee и High School Musical също често прескачат до Белия дом, за да забавляват малките дами.


Барак и Мишел Обама с дъщерите си (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Близнаците Лопес
Родители: Дженифър Лопес Марк Антъни

Джей Ло никога не е била от пестеливите и явно гони същата максима и за децата си. Близнаците Макс и Ем спят в памучно бельо с минимум 600 нишки и играят само с дизайнерски играчки, най-известни от които са инкрустираните с диаманти дрънкалки. Те вече имат собствени понита, а бодигардовете им на месец струват 600 000 долара.

Дженифър Лопес с близнаците

Джъстин Диор Комбс
Родители: P Diddy и Миса Хилтън-Брим

За 16-ия рожден ден на сина си, P Diddy подари кола, което е почти традиция за американците. Впечатляващ беше изборът - Майбах на стойност 600 000 долара! Изпълнителят обясни, че е искал синът му да има кола, която да се харесва на момичетата…

Джъстин с баща си (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Вижте още:

Разглезени звездни деца - част I

Източник: dete.bg