Лятото можем смело да експериментираме с визията си! Както всички любители на модата, ние също обичаме дрехите, които са непреходни и винаги актуални по всяко време на годината.

Сигурни сме, че всяка от вас притежава един чифт дънки, които е носила преди пет или десет години и с удоволствие се връща към тази дреха, защото просто обожава да колекционира класически дрехи, които и след пет години пак ще бъдат на мода. Това е и една от причините да обичаме дрехите от деним и най-вече дънките!

Всичко в модата е един кръговрат и ако сте си мислели, че никога повече няма да облечете панталон на райе, палто в пастелен нюанс или кожено яке с множество капси, то по-добре съхранете тези дрехи добре, защото сме сигурни, че ще са ви от полза след някоя друга година...

Четете още: На фокус: Денимът

Сред най-стилните и предпочитани дрехи за лято 2015 са разкъсаните дънки. Те изглеждат най-добре съчетани с небрежен топ и сандали на висок ток. Бионсе е голяма почитателка на този стил от 90-те години и демонстрира своята деним визия вчера вечерта на излизане от офис в Ню Йорк.

* Бионсе и Джей Зи

Бионсе, която бе придружена от Джей Зи, изглеждаше в страхотно настроение. Красавицата винаги е обичала да демонстрира женствените си форми и този път не изневери на стила си, появявайки се с разкъсани дънки по тялото с висока талия.

Тя ги бе комбинирала с черен потник с надпис „Never forget to say Thank you” (“Никога не забравяй да казваш Благодаря“) и шарени сандали на висок ток. Косата й бе разделена на път и вързана в ниска конска опашка.

Видът, който е вдъхновен от 90-те години, все повече се популяризира в световен мащаб. Но имайте предвид, че този път скъсаните дънки са тесни, което позволява много по-остър поглед.

Дължината е от особено значение – дънките са навити, а глезенът се загатва небрежно, показвайки обувките, на които сте заложили.

Опитайте различни модели, експериментирайте със стила и комбинирайте смело деним с ярки аксесоари.

Какво ще кажете за стрийт визията на Бионсе и с колко бихте я оценили от 1 до 10?

Ето ТУК може да си припомните един от последните тоалети на 33-годишната майка, който не се хараса особено на читателите на Woman.bg:

Четете още: Поредна предизвикателна визия от Бионсе