Сутиенът е ключов елемент, който изисква специално внимание, докато го избираме.

Жените трябва да избират модел, който покрива и придържа бюста им.

Има много видове сутиени и те нарастват с всеки изминал ден. Вижте кои са те:

Сутиенът с подплънки е създаден, за да прибави няколко сантиметра към бюста ви и да го оформи по-добре. Най-добре си купете сутиен, чиито подплънки могат да се махат.

Повдигащият сутиен е подходящ за жени с увиснал бюст. Не прекалявайте, защото може да постигнете неестествен ефект и да изглеждате смешни. Не забравяйте, че сутиена не променя структурата на бюста, но го моделира.

Сутиен с минимализиращ ефект е сутиенът, който е направен специално за жени с прекалено голям бюст, на които им пречи.

Спортните сутиени действат на принципа на притискане на бюста до гръдния кош с цел максимално поддържане и минимално движение.Сутиенът трябва да се подбира от гледна точка на практичност и удобство,а не дали е секси.

Сутиените за бременни са пригодени за промените в бюста по време на бременността. Уголемяването, чувствителността на женските гърди, по време на бременността ви трябва да използвате сутиен, който е практичен и ви е удобен. Най-добре без подплънки.

Сутиените тип бриджитка покриват само половината бюст и показват много. Супер секси, но трябва да отиват на формата на бюста ви.



Сутиените без презрамки
са направени за асиметрични дрехи или за бюстиета, когато имате нужда от сутиен, но не искате да се виждат презрамки. Този вид сутиени обикновено имат презрамки, но те могат да се махат, има и такива със силиконови презрамки.

Силиконовите сутиени са подходящи за тези от вас, които трябва да облекат тесни дрехи или дрехи с гол гръб.

Сутиени с банели има във всички размери и всички чашки, като обикновено моделират бюста. Изберете такъв тип сутиен, освен ако не предизвиква раздразнение или не ви пречи.