Кандис Суонпол е един от моделите на Victoria's Secret, чиято физика винаги е будила възхищение и въпроси дали природата или стриктният здравословен режим са виновни за това съвършенство.

Ако за някои супер модели стройната и фина структура е дар от Бога, който не изисква особени грижи, то случаят с Кандис е малко по-различен.

Невероятно, но факт, моделката полага ежедневни усилия, за да се поддържа във форма и с това успява да нареди себе си в листата на съвременните икони в модния бизнес.

24-годишната южноафриканка наскоро публикува своя снимка в социалната мрежа, на която се вижда как обикновено започва денят ѝ.

Упражненията със собствено тегло са основна част от тренировъчната сесия на Ангела.

„Дупето за мен и моята работа е от особено значение, затова аз и треньорът ми винаги завършваме тренировката с упражнения за задните части. Ако известно време не съм тренирала, то цялата програма се съсредоточава върху дупето“, откровено споделя Кандис в свое интервю за сп.FitSugar.

Втори по ред, но не и по значение за извайването на фигурата ѝ, са упражненията по йога и бокс. С тях тя заздравява и дооформя мускулатурата си, развива гъвкавостта и издържливостта си.

„Йогата е една от най-любимите ми програми. Напоследък я практикувам все по-често.

Много е хубаво да можеш да се разтягаш и да тренираш не само тялото, но и ума си. Боксът винаги е работил много добре в моя случай, тъй като е интензивна програма от упражнения за абсолютно всяка част от тялото. Обичам го, защото е бърз и имаш чувството, че рязко вдига енергията ти.“

Има случаи обаче, в които Кандис пътува твърде често и денонощието ѝ е препълнено с ангажименти, правейки невъзможно следването на качествена тренировка.

Тогава моделът обича да залага на доброто старо скачане на въже, което може да практикува навсякъде и по всяко време.

Както сами разбирате, Кандис Суонпоул не се оставя на течението и благосклонната си младост, а полага неимоверни усилия да носи титлата на едно от най-красивите тела в бизнеса.