Автор
Woman.bg

Риана – грижовна, разкрепостена и с ярко розови устни

Чудихме се как да кръстим статия за Риана, в която ще ви покажем нейната грижовна, майчина страна, палавите ѝ забежки в стриптийз клуб и тренд в грима, който тя упорито налага и който със сигурност ще завладее и вашата пролетно-лятната визия.

Затова и заглавието звучи толкова... никакво!

След като певицата се посвети на празненства по повод уикенда на марихуаната, познат още с името 4/20, тя намери свободно време да се порадва на слънце и басейн в компанията на малък господин.

Облечена в бански на Matthew Zink барбадоската принцеса показа колко нежна може да бъде с малкото човече.

Не толкова мила гледка бе следващият ѝ статус, публикуван в Туитър, който представлява снимка на долари и стриптизьорка, придружена с коментар от страна на Риана - „Снощи една от фантазиите ми се сбъдна! Успях да видя стриптизьорки от K.O.D (това е съкращението на клуб в Маями - King Of Diamonds Gentlemen's Club, бел.ред.) да танцуват на моя стриптийз песен! #PoItThePhuckUp.“

Папараци я заснеха на излизане от клуба по-свежа и от краставичка. Облечена в секси костюмче тя приковава погледите освен с перфектната си фигура, но и с розовите си устни.

Нека не забравяме, че още през зимата гримьори и стилисти не оставиха съмнение, че именно тъмно розовите нотки ще се актуални в началото на топлия сезон.