Автор
Woman.bg

Родители подложиха 6-годишния си син на пластична операция

Днес ще ви представим едно 6-годишно момченце от Юта, чийто родители му позволяват да се подложи на пластична операция.

Но преди да прибързваме със заключенията и да съдим, нека разберем повече за историята на малкия Гейдж Бъргър, която той и родителите му разказват пред американски медии.

Малкото и чаровно момченце е едва първи клас, но вече е раздирано от страхове – детето не желае да ходи на училище и дори не иска да излиза от вкъщи, защото ежедневно му се подиграват за големите уши. Към него отправят злобни подмятания не само връстниците му, но дори се е случвало и "възрастни да се обръщат след него и да шушукат за ушите му", споделя баща му Тим.

Да си махнеш 6 ребра, за да приличаш на Джесика Рабит

Гейдж признава, че ежедневно го тормозят заради вида му и наричат ушите му "елфски". Малкото момченце споделя всичко това с наведена надолу глава, видимо тъжно, допълвайки, че просто желае да спрат да му се подиграват.

Родителите виждат тъгата и уплаха, които отношението на околните причиняват на детето им и са силно притеснени, че това ще причини сериозна психологическа травма на момченцето им.

И точно това е на път да се случи. Ясно си личи от поведението на Гейдж, който се затваря в себе си, а когато е сам пред огледалото, прибира ушите си, за да види как би изглеждал, ако е по-нормален спрямо всеобщите стандарти.

"Той бе толкова тъжен и потиснат, постоянно ни казваше, че не е достатъчно добър", спомня си майката на 6-годишното детенце.

И тъй като родителите са силно притеснени за емоционалното състояние на сина си, те се свързват с пластичен хирург, който да го оперира.

Интервенцията минава успешно, а когато превръзките са свалени и родителите виждат широката усмивка на лицето на Гейдж, разбират, че решението им е било правилно.

Одобрявате ли постъпката на майката и бащата на Гейдж, дами? Вие бихте ли постъпили като тях?

8 звезди, които признават, че са си правили пластични операции