Пролетното настроениe отдавна ни завладя и сега вече тръпнем в трескаво очакване на лятото.

Представяме си невероятните места, които ще посетим, страхотните партита, на които ще бъдем и разбира се, неотразимия начин, по който ще изглеждаме.

За това мили дами днес решихме да ви представим закачлива прическа, която идеално да допълни лятната ви визия.

В няколко лесни стъпки ще проследим как точно може да се сдобиете с нея:

1. Леко подсушете косата с кърпа. След това добавете продукт за стилизиране, който да осигури обем и раздвиженост на косата ви. Нанасяйте спрея по дължината на косъма от корена до връхчетата.

2. Хубаво изсушете косата с помощта на сешоар.

3. Накъдрете косата с маша. Започнете да къдрите косата не от корена, а от средата, като взимате по-големи кичури, които да навивате около машата. После може да продухате косата със сешоар, за да и придадете небрежна визия.

4. Оставете горната част на косата свободна, а долната вържете на опашка.

5. Разделете косата на сектори, след което започнете да усуквате всеки от секторите.

6. Навийте косата около ластика, с който сте вързали косата, като подпъхвате свободните краища под самия ластик, по този начин ще получите кокче. За по-сигурно закрепване може да използвате фуркети.

7. Вземете частта от косата, която оставихте свободна и не включихте в опашката и я преметнете през челото. Усучете я и подпъхнете края и в кокчето. Отново може да използвате фуркети за закрепването.

Ето, че с няколко лесни стъпки може да си осигурите романтична прическа, с която да изглеждате съблазнително и да се чувствате страхотно през дългите летни дни... и нощи.