Без значение дали сте авантюристичен тип или не, се случва често да си задавате въпроса: "Ами ако...?" и да завършвате сами изречението, нали?

Всички се чудим в определени моменти какви хора сме щели да бъдем или какъв е щял да бъде цялостният ни поглед върху живота ако сме били направили някога, в онзи момент, друг избор.

Точно тогава на помощ идва една вдъхновяваща история, която да ни вдъхне вътрешен кураж и да ни убеди, че и никога не е късно да промениш всичко.

Днес ви представяме една такава история - на холандката Мария Патерсън, която в момента работи като пилот на известна нискотарифна компания.

Отскоро тя се превърна и в Instagram сензация като буквално за едно нощ получи хиляди последователи, благодарение на невероятните си снимки.

Винаги сме се чудили какво ли е да си в ролята на пилот на самолет - каква е гледката, как изглежда кабината и дали е също толкова вълнуващо да си в тази позиция - на пилот на самолет.

Тя има свой блог за пътешествия, който първо започва като нещо подбно на дневник, от където родителите й да могат да следят къде ходи и какво прави.

Благодарение на завидните си йога умения, тя прави наистина страхотни снимки в най-различни пози и се превръща в спортно вдъхновение. Вижте снимките на 33-годишната русокоска: