Представи си следната ситуация: бързаш да излезеш колкото се може по-бързо от вкъщи и в главата ти веднага изниква паническото чувство, че няма какво да облечеш.

Тогава на помощ идва една от най-удобните дрехи на сезона - гащеризонът, който можеш да сложиш "набързо" и пак да изглеждаш секси и с добре подчертана фигура през лятото.

8 важни модни покупки за лято 2015

Когато обаче става дума за аксесоари, с които да го съчетаеш, модната блогърка Анелия Василиева черпи вдъхновение от звездите и ни предлага правилните аксесоари и наметки, с които да носиш тази удобна и модерна дреха.

Тя би могла да върви както с класически обувки на токче тип "стилето", така и с ниски сандали, в зависимост от собственото ти телослужение.

За студените вечери с морски бриз на плажа или пък за вечерно излизане в града, Анелия препоръчва елегантния гащеризон да се съчетава с интересно сако с разчупена линия, не много строго, но достатъчно стилно в черен цвят.

Селена Гомес и нейния моден гаф: Широк гащеризон

Стилистката препоръчва аксесоари в цветовете на благородните метали - златно и сребърно, както и с едноцветни такива в силни цветове, отиващи си с гащеризона.