Сакото винаги е актуално и стилно. То вече не е само атрибут от мъжкия гардероб и от край време е заело своето място сред дамските дрехи.

Вдъхновени от множеството възможности за носене и комбиниране с други дрехи, ви предлагаме най-разнообразни визии с тази универсална дрега.

Може да съчетавате саката както с традиционен панталон, така и с пола или рокля в еднакви или близки до сакото тонове.

Ако професионалната ви среда не позволява особено голяма свобода на обличане, то заложете на сако в класическо бяло или черно, както и на пастелни нюанси.

В последно време е навлазля и „oversize” модата, което ще рече „Носете дрехи с един или два номера по-големи“ и не се притеснявайте, че ще изглеждате нелепо или смешно.

Освен това модните сака за сезон пролет-лято се отличават с ярки цветове, като лилаво, тюркоаз, жълто и много други свежи нюанси. Те се комбинират перфектно с по-широки дънки или макси рокля.

За да допълните желаната визия може да използвате различни аксесоари и бижута и не забравяйте, че обувките са също от голямо значение. Не ги пренебрегвайте!

Бъдете в крак с модата като правите всяка една визия оригинална по свой начин, съчетавайки сакото по начин, подходящ за вашия характер и стил.

Сакото може да допълни всеки един женски тоалет, правейки го стилен, удобен и уникален независимо от повода.