Автор
Woman.bg

Само протегнете ръка – почивка без ограничения

Лятната почивка е късчето оазис, което очакваме през цялата година, в която работим, учим и преоткриваме себе си.

Затова щом дойде времето да си починем истински, е много важно да се спрем на подходящото място с подходящите условия.

Днес попаднахме на едно страхотно предложение от Комплекс Гранд Хотел Варна, което решихме да споделим с вас. От 2011 година той предлага своята обогатена програма ALL INCLUSIVE PREMIUM. При нея всичко, от което имате нужда е включено в цената: настаняване по избор в един от петте луксозни хотела в комплекса с басейни. Всеки от тях е разположен в близост до морския бряг. Освен с бюфет-ресторанти, в които можете да се възползвате неограничено от обяд и вечеря, хотелите разполагат и с пет тематични а-ла-карт ресторанта. Програмата ALL INCLUSIVE PREMIUM включва и възможност за обяд в ресторанта на плажа "South Beach", следобедни закуски, детски менюта, midnight бюфет, напитки 24 часа. Безплатно ползване на чадър и шезлонг на басейна и на плажа, забавна анимация, детски клуб и ... много новости и изненади специално за сезон 2013!

Сигурни сме, че сме успели да събудим интереса ви, ето ги и подробностите:

Комплекс Гранд Хотел Варна е комплекс от затворен тип в сърцето на първия курорт в България „Св.св Константин и Елена, само на 8 км от гр.Варна.

Качественото обслужване и богатия избор от възможности за семейна или романтична ваканция печелят на комплекса не само повече гости, но и няколко престижни награди. През изминалите години Комплекс Гранд Хотел Варна неколкократно е печелил престижни награди: за „Най-добър спа комплекс в България” от Световната Туристическа Асоциация, за “Ваканционен комплекс на годината" от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация

Комплекс Гранд Хотел Варна предлага настаняване в общо 1048 стаи и 98 апартамента в петзвездния хотел Гранд Хотел Варна и 4 четиризвездни хотели Долфин, Долфин Марина, Рубин и Лебед.

Целият комплекс работи по формулата на ALL INCLUSIVE PREMIUM – нова, обогатена програма на най-предпочитания вариант за семейна почивка с палитра от заведения и забавления включени в цената.

Независимо от избора на хотел, формулата ALL INCLUSIVE PREMIUM осигурява на всички гости ползването на собствен плаж с безплатни чадъри и шезлонги. Според хотела на настаняване гостите могат да се възползват от басейн с безплатни чадъри и шезлонги, 24 часа местни алкохолни и безалкохолни напитки по баровете и безплатни следобедни закуски. В допълнение към основните ресторанти,в които има 3 тематични вечери на седмица в програмата ALL INCLUSIVE PREMIUM се включват обеди и вечери в 5 тематични ресторанта: Италиански Dolce Vita; Азиатски ресторант Susam; средиземноморски ресторант Grand Albatross, барбекю ресторант Grand Hot BBQ и ресторант на плажа South Beach. За най-малките предлагаме в тематичните ресторанти детски менюта, а в основните ресторанти на хотелите детски бюфети.

За Ваше удобство и за комфорта на Вашите деца на територията на Комплекс Гранд Хотел Варна работи детски кът, с професионални детски аниматори, на разположение от 10.00 часа сутринта до 22.00 часа вечерта, който е подходящ за деца на възраст между 3 и 12 години. В рамките на комплекса в близост до всеки хотел и плажа има многобройни детски съоръжения за весели игри на открито. Всички деца в Комплекс Гранд Хотел Варна могат да се възползват от водните пързалки на басейна към хотела на настаняване, както и този на плажа.

Ежедневно за разнообразието на възрастни и деца се грижат аниматори, които предлагат богата програма от дневни, и вечерни забавления.