Здравей,

Докато правя секс се възбуждам много и първия път свършвам ужасно бързо. Когато знам, че ще се стига до леглото гледам първо да се „облекча”, но изненади всякакви. Когато съм неподготвен направо предпочитам да не правя секс, за да не се изложа.

Казва ли са ми да не мисля за това, да се разсейвам с други мисли, но това секс ли е?

Много ще съм благодарен, ако ми помогнеш по някакъв начин. Предварително благодаря!!!


Здравей,

Това един от най-често срещаните проблеми при мъжете. Не само ти се сблъскваш с подобна трудност.

Има две неща, които могат да направят половия акт по-дълъг. Опит и по-честа смяна на позите!

Фактът, че си започнал дори да се лишаваш от секс само влошава положението, защото така не трупаш опит.

Прави секс съвсем спокойно и ако свършиш бързо един-два пъти, тогава на третия път ще забавиш доста еякулацията. А вагината на жената става по-чувствителна с всеки следващ път и единственото, което можеш да получиш в замяна е нейното удоволствие.

Още една тайна - когато усещаш, че оргазмът наближава, спри и помоли дамата да хване тестите ти и да ги придърпа надолу. Това може малко да намали възбудата.

Колкото по-развити мускули в областта на кръста имаш, толкова по-успешно можеш да се контролираш, а това си е още един стимул да спортуваш.

Спри да се страхуваш, че ще свършиш прекалено бързо. Самият страх те изнервя и програмира мозъка ти да свършваш непосредствено след началото на акта.

Помни, че за жените сексът не е само проникване и свършване! Сексът е една цялост от любовна игра, целувки, френска любов... Поиграй с нейното тяло 10-15 минути и после дори сексът да е съвсем кратък, той ще бъде разтърсващ.

Бъди креативен и тренирай повече!

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.