Ето няколко секси неща, които можеш да правиш по време на празничните дни, без да излизаш от дома си.

СЕКС неща за студените дниВече е официално: навън можеш буквално да замръзнеш и да станеш на ледена шушулка. Предполагаме, че последното нещо, което искаш да направиш в студените дни, е да излезеш от топлия си дом, нали така? Именно заради това сме ти подготвили горещ списък със секси неща, които с половинката ти да направите, без да се налага да излизате на студено.

1. Сгответе един за друг

Няма нищо по-възбуждащо от това да си сготвите един на друг. Първо ще опитате вкусна и приготвена с много любов храна, а после ще се отдадете на бурна страст под чаршафите, където определено ще стане по-горещо и от на екзотичен остров.

2. Секси игра

Ако случайно ви доскучае по време на коледните празници, може да си спретнете една секс игра. Тук сами си измисляте правилата: дали ще се събличате, дали ще правите стриптийз - възможностите са безкрайни. Едно обаче е ясно - тази игра винаги приключва в леглото!

Четете още: 12 стъпки за разтърсващ оргазъм

3. Празнично порно

Починете си от всички коледни филми, които буквално знаете наизуст и се отдайте на нещо по-секси. Прегърни половинката си пред камината и си пуснете порно. Секс експертите са категорични, че това не само ще подобри сексуалния ви живот, но и ще развихри "мръсните разговори" в спалнята.

4. Обща вана

Какво по-хубаво от това в студените дни с любимия човек да се потопите в сапунените балончета на ваната. Да си вземете обща вана, освен че е много релаксиращо, е и много възбуждащо!

5. Писмо до Дядо Коледа

Нека всеки напише "мръснишко" писмо до Дядо Коледа, в което признава кои нови секс пози иска да пробва или пък да разкаже най-горещите си секс мечти. Отворете ги заедно, прочетете ги, а след това ги изпълнете ОТ-ДО!

6. Пробвайте нова поза (или цели 3)

Дългите студени нощи са перфектни за експерименти. Навий половинката си да пробвате нова секс поза, а защо не и няколко, с които да се нагорещите до червено.

Източник: Bliasak.bg