Тези прически на етажи разбиват мита за симетрични и застанали като от снимка коси.

Независимо дали имате къса коса на етажи, дълга коса на етажи, средно-дълга коса на етажи, права коса на етажи, къдрава коса на етажи, сега е времето да експериментирате.

Мотивирайте се да промените визията си с нова прическа, която ще покаже най-доброто от чертите на лицето ви.

За да раздвижите естествено права коса, етажирайте я и я стилизирайте с две кръгли четки. Използвайте по- голямата за да придадете обем на косата си в корена, като дръжте четката хоризонтално - така ще създадете големи и меки вълни.

Използвайте по- малката за да оформите отделни по- малки овални форми към края на косата. За максимална фиксация добавете продукт за обем в корените на косата.

Всяка дама, която иска тънката й коса да изглежда по- плътна, трябва да се сдобие с прическа на леки етажи, със средна дължина, като кичурите около лицето да са оформени допълнително.



Ако търсите прическа, която би била подходяща за да стесни визуално кръглото ви лице, то това е прическата. Подходяща е както за прави, така и за къдрави коси. Формата е венец в задната част на прическата, а отпред е оформена меко около лицето и филирана, за да очертае контурите.



Комбинирана с кичури или някакъв по- светъл цвят би била ефектна и разчупена.

Асиметричният бретон е подходящ.