„Хората са зли“, това е мнението на Селена Гомес по повод злъчните и подигравателни коментари, които получи в мрежата, след като папараци я изловиха по бански на почивка в Мексико.

22-годишната певица, която е лице на Adidas, бе поканена на събитие, организирано от спортаната марка, на което ѝ бяха зададени различни въпроси. На въпрос какво би променила в света, ако имаше силата да го направи, тя отвърна: „Бих избавила света от обидите. Хората са толкова зли и това е изтощаващо!“



Сигурно помните, че без да иска, певицата провокира възмущението и подигравките на някои от своите почитатели, появявайки се на плажа с изрязан розов бански.

Четете още: Кожа, коса, грим... Как се поддържа Селена Гомес



Селена винаги се е славила със стройна фигура и няколкото качени килограми, подчертани с не най-подходящия модел бански, предизвикаха вълна от обидни коментари по неин адрес.

Четете още: Селена Гомес се съблече (снимки)

Певицата така и не се опита да скрие факта, че е наранена от критичните думи, изсипани като коментари в социалната мрежа, но приема това като част от предизвикателството да носиш слава на плещите си.