Автор
Woman.bg

Селена и Ванеса - порасналите деца на Холивуд

Тура с промоции, представящи новата филмова лента Spring Breakers, продължава, с което продължават и публичните изяви на червения килим на актрисите от лентата – Селена Гомес и Ванеса Хъджинс.

Не крием симпатиите си към тези красавици, които започнаха кариерите си от продукции на Disney Channel и сякаш разцъфнаха пред очите ни. Едва ли някой може да отрече трансформацията им от невръстни тийнидоли в прекрасни млади дами.

Тяхната промяна несъмнено личи и в стила на обличане, който те засвидетелстват в последно време, а именно стилен, ефектен и въздействащ стайлинг, открояващ се с нотка нежен сексапил.

По време на лосанджелиската премиера на филма им двете сладурани демонстрираха пленителни визии, с което се превърнаха в магнит за очите на присъстващите и обективите на фотографите.

Селена бе заложила на дълга до земята червена рокля част от последната пролетна колекция на Reem Acra. Дрехата се открояваше с интересни "cut-out" елементи и изящни детайли с инкрустации.

Великолепният тоалет се допълваше от клъч чанта от Jimmy Choo и бижута Lorraine Schwartz .

Гъстата коса на актрисата и певица бе стилизирана в небрежна прическа.

Другата звезда от филма Spring Breakers - Ванеса Хъджънс успя да предизвика истински фурор на червения килим, появявайки се с впечатляващ тоалет с множество пера и инкрустации.

Въпросната ефектна рокля, украсила тялото на магнетичната звезда, е от миналогодишната есенна колекция на Naeem Khan и се отличава с дизайн, вдъхновен от красотата на африканската култура и етнос.

Високата цепка на дрехата придаваше на Ванеса много чувствено и сексапилно излъчване.

Визията на Хъджънс се допълваше от сандали на ток със златни каишки около глезена и бижута от Neil Lane.

Косата на актрисата бе свободно пусната, а гримът й бе нежен и дискретен, включващ така наречените "nude" устни.