Шерил Коул уверено е тръгнала по стъпките на колежката си Виктория Бекъм.

„Последният път, в който разговарях с Виктория тя ми разказа затова колко прекрасно е да бъдеш дизайнер, искам да се занимавам със същото като нея” – споделя бившата половинка на футболиста Ашли Коул.

През 2006 г. те бяха най-известните WAG дами (терминът е абривиетура от “wives and girlfriends”, който използват британските медии, за да назоват половинките на членовете на английския национален отбор по футбол). Обилното използване на автобронзанти, екстеншъни и неуморното посещение на най-скъпите модни бутици бяха едни от главните характеристики на Виктория по онова време. Тогава тя беше еталон за WAG момиче, а ние искаме да ви припомним, че по онова време Вики имаше и силиконови импланти, от които по-късно се отказа.

Колко познати ни звучат тези „еталони” за красота, които за съжаление все още се радват на популярност у нас.

Виктория и Шерил преди

За няколко години имиджът на Виктория напълно се промени имиджа си, отказа се от екстеншъните, силикона и потъмняването на кожата си, боядиса косата си в черно, стана успешен моден дизайнер и се премести да живее в Америка.

Точно за такава промяна мечтае и Шерил, която след развода си с Ашли все още търси своето място. Тя също се опита да замине за САЩ, където трябваше да бъде съдя в шоуто X-factor, но тези възможност не й се отдаде. Затова сега тя е решила да направи първите си стъпки в дизайна.

Като за начало тя прецени, че вече е дорасла и облече рокля от колекцията на Виктория, чиито произведения по-рано бе нарекла подходящи за по-възрастни дами.

Виктория и Шерил сега

Не след дълго, пък Шерил ще пусне на пазара своя собствена колекция от обувки. Тя ще се разпространява от сайта Stylistpick.com

„Аз съм поклонничка на бляскавия стил, с неговите неизбежни атрибути – обувките на висок ток. Предполагам, обаче че не всички жени могат да издържат толкова дълго на високи обувки, колкото аз, затова в моята колекция се постарах да не се подам толкова на своите собствени модни пристрастия, предпочетох да предложа някои по-практични варианти.” – споделя Шерил.

На Виктория Бекъм и отне доста време, упоритост и труд, за да избяга от имиджа си на WAG момиче. Затова пък сега е всепризнат талант от всички важни личности в модния бизнес. Нека видим как ще се спреви Шерил …