Автор
Woman.bg

Широка усмивка и крака до небесата: Каролина Куркова

Супер стилна и в супер настроение – така засякохме русокосата красавица Каролина Куркова да се забавлява на частно парти в Маями.

Мъжките елементи в женския тоалет са източник на вдъхновение за повечето дизайнери. И Каролина не за първи път демонстрирала своята страст към този тип дрехи.

Чешкият модел е от онези лица, които трудно можеш да игнорираш. Тя ще те плени с много естествена красота, интелигентност и чар.

За пореден път погледите бяха вперени в Каролина, тъй като тя се бе спряла на един великолепен дамски костюм в розово, който разкриваше перфектното й тяло.

Дрехата е от пролетно-лятната колекция на Elie Saab:

Риза, къси панталони и сако, удължено в задната част, Каролина и този път показа стил и изисканост.

Съвременната жена е силна и еманципирана, каквато е и 28-годишната звезда.

Именно Каролина е член от съдиите в новото модно шоу „The Face” на Наоми Кембъл. Другата ослепителна красавица, която ще се заеме с тежката задача да се открие следващото най-красиво лице в света на модата, е Коко Роша.

Ролята на журито в “The Face” ще бъде ключова, защото ще съветват и напътстват участниците как да станат най-конкурентноспособни модели.

Моделът Коко Роча сподели новината за участието си в “The Face” в собствения си блог: „Наоми, Каролина и аз ще срещнем момичетата с някои от най-добрите фотографи, стилисти и дизайнери в света на модата”.

Очевидно развълнувана, тя допълва, „Като ментори на момичетата ние се надяваме да им предадем ценни уроци и умения, които ще им помогнат да се справят с предизвикателствата, давайки им точна представа какво е нужно, за да имаш кариера на модел и да бъдеш следващото рекламно лице”.