Автор
Woman.bg

Шокиращи изказвания на Доналд Тръмп за жените и не само

Доналд Тръмп е новият президент на САЩ - факт, който можем да опишем с много епитети, но ще ги запазим за себе си и ще споделим с вас само определението "трагикомична" - такава е реалността, в която живеем, такава е и личността на новия държавен глава на Щатите.

Последното ясно се доказва от изказванията на Тръмп, вижте няколко наистина фрапиращи и се убедете сами:

*Преди около месец Доналд Тръмп се забърка в поредния грандиозен скандал.

Началото на октомври изтече потресаващ запис, в който Тръмп обсъжда навика си да налита на жени, били те и женени. Въпросният запис е от 2005 г. и в него Тръмп разговаря с известния американски телевизионен водещ Били Буш край снимачната площадка на сериал, в който милиардерът има епизодична роля. Със свои нецензурни изказвания Тръмп описва как е целувал, опипвал и се опитвал да склони за секс омъжена жена, чието име не споменава.

Той дори обсъжда как би се нахвърлил на актрисата Ариане Зукър, докато тя върви към него. "Когато си звезда, те (жените) ще ти позволят да го направиш (да ги целуваш, сграбчваш). Всичко ти е позволено...Можеш да правиш, каквото си поискаш", казва милиардерът в записа.

* "Иванка има доста приятна фигура. Дори бих казал, че ако не ми беше дъщеря, вероятно бих излязъл на среща с нея."

* "Мисля, че единствената разлика между мен и другите кандидати е, че аз съм по-честен и моите жени са по-красиви."

* "Гей браковете са като в голфа. Много хора – не искам да звуча тривиален, но наистина много хора, размахват тези дълги пръчки, много непривлекателно. Странно е. И го мразя. Аз съм традиционалист. Имам толкова много прекрасни приятели, които са се оказали гейове, но съм традиционалист.“

* "Пръстите ми са дълги и красиви, и както беше документирано, същото се отнася и до други части на тялото ми."

* "Знаете ли, наистина няма никакво значение какво пишат медиите за вас, докато имаш млад и красив женски задник около себе си."

* Тръмп не си спести подигравателните изказвания и по адрес на конкурентката си Хилъри Клинтън. В едно от тях той заяви: "Тук имаме една жена, която иска уж да се справи с всички проблеми. А тя дори не успява да извърви няколко метра до колата си..."

Настоящият президент допълни репликите си със саркастична имитация на походката на Хилари.