Автор
Woman.bg

Симпатична хрумка: Toy Travelling – пътешествия за играчки

Ако искате да добиете нови впечатления, но не можете да отделите достатъчно време и средства за пътешествия, можете да изпратите плюшените си играчки на път.

Да, добре чухте и не се шегуваме. Вече съществува компания, която предлага на своите клиенти много интересен туристически продукт.

Идеята да се организират почивки на плюшените ни приятели хрумва на чехи, а фирмата Toy Traveling е създадена специално за хората, които дават душата си за играчките си, а такива изглежда има предостатъчно по света.

Необичайният туроператор предлага на вашите неодушевени домашни любимци пътуване до най-известните забележителности на Златна Прага. За да се възползвате от услугата, трябва да попълните заявка в офиса на фирмата. Toy Traveling предлага няколко услуги, стандартният пакет включва няколкодневно пътешествие и снимки, VIP-пакетът пък включва масаж и аромотерапия. Друг бонус е отчетът, който собственикът получава по време на пътуването – представител на туристическата агенция пише писма до собственика на играчката ежедневно, като го уведомява за всички точки от маршрута на неговата играчка. Накрая на пътуването получавате плюшения си любимец по пощата в комплект с диск със снимки, сертификат и туристически сувенири.

Друг интересен факт е, че от туроператора ще ви попитат предварително дали играчката ви е вегетарианец или въздържател. Тази информация е нужна на служителите, тъй като те организират и пикници за плюшените любимци.

Toy Travelling планира в най-скоро време да разшири дейността си и да предлага пътешествия до Братислава, Берлин, Мюнхен и Будапеща.