Автор
Woman.bg

Скандален украинец нападна Ким в Париж (видео)

Скандално известният украински журналист Виталий Седюк добави в списъка на жертвите си от знаменитости и фотомодела Ким Кардашиян, съобщиха световните медии.

Инцидентът стана късно вчера вечерта в Париж по време на седмицата на висшата мода, съобщава vsekiden.com

Кардашиян излизала от колата заедно със съпруга си - рапъра Кание Уест, когато облеченият в камуфлажна униформа Седюк й се нахвърлил и се опитал да я повали на земята. Телохранителите й обаче са притекли на помощ и го спрели. Риалити звездата и семейството й се били запътили към ревюто на световноизвестната марка Balmain, в което участие взе по-малката сестра на Ким - Кендал Дженър.

Според Фокс Нюз, журналистът, поне както той сам се титулова, не е бил арестуван. Това не е първата му изцепка само за тази година. На 28 май той се нахвърли на Брад Пит, когато се опита да го целуне, а след това и да го удари. Пит обаче му даде отпор и след инцидента каза, че го е халосал първи. По подобен начин е нападал също така Леонардо Ди Каприо, Уил Смит и други знаменитости.

Четете още: Мъж нападна Брад Пит на червения килим!

Иначе самият Виталий Седюк се причислява към движението на пранкърите. Членовете на това субкултурно течение се опитват провокират хора от шоубизнеса, уж с цел да разрушат "гланцовата им опаковка", а всъщност - да станат и те известни.

Четете още: Нахалният похитител на звезди се извини