Eто го и втория материал за семейните тайни на някои от най-известните знаменитости в света.

Днес това са Джак Никълсън и отчаяната съпруга Тери Хатчър.

Джак Никълсън

Тайната – сестра му се оказала негова майка

Джак Никълсън растял без баща, отгледали го майка му и по-голямата му сестра. Представете си обаче колко бил шокиран той, когато разбрал, че сестра му всъщност му е майка, а майка му – негова баба! Тези скандални подробности били разкрити през 1976 г. от списание Time.



По данни на изданието майката на Джак е била стриптизьорка в нощен клуб. Забременяла е твърде млада и оставила детето на майка си да го гледа. Двете измислили лъжлива история за раждането на Джак, на която той вярвал до 37-годишна възраст. Но един ден решил да прочете една статия… Статията в Time видели и “потенциалните бащи” на известния актьор. Двама от тях веднага започнали да го търсят, твърдейки, че са ухажвали майка му през далечната 1936 г. и изобщо не са знаели, че имат син. Джак обаче категорично отказал да прави ДНК-тестове и ги помолил да го оставят на мира.



Тери Хатчър



Тайната – била е изнасилена от собствения си чичо



Звездата от “Отчаяни съпруги” криела страшната тайна в продължение на 24 години. Но през 2002 г. чичо й Ричард Стоун бил изправен пред съда с обвинение за няколко случая на сексуално насилие над непълнолетни. Тогава актрисата се явила като главен свидетел на обвинението.

“С годините успях да забравя за онзи ужасен ден”, признава Тери. “Но след като разбрах, че е пострадало дете, не можех да мълча повече. Ричард трябваше да бъде спрян”.

Тери свидетелства, че чичо й я е изнасилил на крехката възраст от 5 години. Малкото момиченце било твърде изплашено, за да каже за това на родителите си и дълги години пазело случая в тайна. Ричард бил признат за виновен и осъден на 14 години затвор, където през 2008 г. умрял от рак.